✅بانکهای عربستان باید زکات معوقه خود را از سال ۲۰۰۲ تا کنون با اثر رجعی بپردازند
به گزارش رویترز، مطالباتی که حکومت سعودی برای دریافت زکات با اثر رجعی از بانکها داشته، موجی از نگرانی در بانک های عربستان ایجاد کرده است.
به طور کلی بانک های سعودی و برخی از دیگر شرکت ها در عربستان معاف از پرداخت مالیات هستند اما در عوض سالیانه ۲.۵ از ثروت هر بانک به عنوان زکات دریافت می شود.
کارشناسان اقتصادی سعودی می گویند مطالبات جدید هیئت زکات، به سرمایه گذاری های مشخص بلند مدتی مربوط است که پیش از این مشمول دریافت زکات نبوده اند؛ با این حال هنوز طریقه محاسبه این زکات پیچیده و مبهم است.
بانکها به این مبالغ اعتراض کرده اند با این حال به عقیده کارشناسان بازار بورس عربستان در بخش بانک ها، تاثیرات منفی خواهد پذیرفت و در نتیجه میلیاردها دلار سرمایه خارجی که عربستان برای جذب آن در دو سال آینده برنامه ریزی می کند، با خطر مواجه می شود.
⚖️ گروه تلگرامی موسسه حقوقی و داوری عدل آوران آرسیس
? @arsislaw