✅کلاهبرداری از طریق خرید ارز دیجیتالی در تبریز
? رئیس پلیس فتای استان آذربایجانشرقی اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه با واریز مبالغی به فردی جهت خرید ارز دیجیتالی اقدام به کلاهبرداری یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریالی کرده است، بررسی موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.
?این افراد با جلب اعتماد مشتری مبنی بر بازدید از سایت خرید ارز الکترونیکی، بعد از پرداخت وجوه مورد درخواست دیگر پاسخگوی مشتری نبوده و هیچ گونه ارزی تحویل مشتری نمیدادند و فرد در حقیقت پولهای واریزی را به یغما میبرد.
?کاربران فضای مجازی بدانند هرگونه مبادله ارزی فقط باید در صرافی صورت گیرد و این مبادله نمیتواند آنلاین باشد به این معنا که شما ارز را به حساب صراف واریز کنند و صرافی به شما وجه درخواستی را تحویل دهد، صرافیهای فضای مجازی که مجوزی نیز ندارند با تعیین شروط خاصی برای کاربران مثل ثبتنام در سایت و وارد کردن اطلاعات کامل فرد به همراه شماره حساب به دنبال سرقت اطلاعات آنها میباشند.
? طبق ماده ۳۳ دستورالعمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر صرافیها، صرافی ملزم به ارائه رسید و فاکتور معتبر با امضاء مجاز و ممهور به مهر صرافی و به نام و امضای مشتری میباشد. بنابراین صرافیهای دارای مجوز از بانک مرکزی تخلف نمیکنند و در صورت تخلف با مراجعه به بانک مرکزی و ارائه رسید و فاکتور خرید میتوان از آنها شکایت کرد.
? در صورت بروز مشکلات در فضای سایبری، به پلیس فتا مراجعه و مشکل خود را با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند و یا با شماره های ۲۱۸۸۷۵۶ ،۱۱۰ موضوع را به پلیس اطلاع و در صورت هر گونه پیشنهاد و انتقاد با شماره ۱۹۷ تماس بگیرند./فارس
⚖️ گروه تلگرامی موسسه حقوقی و داوری عدل آوران آرسیس
? @arsislaw